Utbildning

Kundanpassade utbildningar efter ert behov. Praktiskt och teoretiskt.


Kvalificera ditt team för drift av din vakuumpump eller system. Eller om ni önskar teoretisk utbildning inom vakuumteknik.

Vår utbildning i drift av er vakuumutrustning är ett
idealiskt sätt att förbereda ditt team för tillförlitlig drift av er investering. Våra kurser för driftpersonal är skräddarsydda helt och hållet efter dina krav.

Vi erbjuder kurser för driftpersonal och servicepersonal som är anpassade efter era önskemål. Har ni nya medarbetare i teamet eller har ni skaffat nya lokaler? Då har ni nytta av våra kurser.

Vi erbjuder mycket mer än standardiserade genomgångar av systemens driftsättning, våra kurser täcker grundläggande utbildning om vakuum- funktionsprinciper, går igenom tänkbara felfall eller förändrade prestandaparametrar och förklarar hur systemen ska hanteras med olika processparametrar.

Att ha kvalificerad driftpersonal är nyckeln till tillgänglighet och livslängd hos systemen. Det gäller även för drift av vakuumpumpar och vakuumsystem. Välutbildad personal kan också vara avgörande för att hålla driftkostnaderna under kontroll.

Våra kurser i vakuum leds av erfarna yrkesmän från Edwards alternativt Advanced Vacuum med omfattande kunskaper inom drift av vakuum- inom alla tillämpningar. Alla kursmoduler är praktiska, använder relevanta verktyg och uppmuntrar deltagarna till samarbete för att nå större framgång.

Våra kunder från hela världen är överens om att Edwards ger god utbildning med långsiktiga praktiska fördelar.

Erbjudandet i detalj

Beroende på dina behov kan du antingen skicka enstaka anställda
till våra schemalagda kurser i våra lokaler eller skräddarsy en kurs exklusivt för din personal, i enlighet med dina krav, att hållas antingen i våra lokaler eller i era egna.


Fördelarna i korthet

  • Optimera driften av ditt system med kvalificerad driftpersonal.
  • Utbildning som leds av specialister inom vakuumteknologi.

Vill ni veta mer är ni välkommen att höra av er till oss.

Peter Christensen / Tel: 0709317355