Uthyrning

Av vakuumpumpar


Vill du göra din produktionskapacitet mer flexibel, utöka din kapacitet under en begränsad tidsperiod? Behöver ni byta ut en vakuumpump och hyra en tills ni erhåller er nya?

Genom vår uthyrningsservice för vakuumpumpar kan vi erbjuda den flexibilitet du behöver – snabb leverans, okomplicerat och med ett antal tjänster för att passa dina behov.

Vi har vakuumpumpar i all olika modeller som oljesmorda med roterande lameller till torra scroll-vakuumpumpar eller torra skruvar eller lober.

Oavsett vilken pumphastighet eller slutvakuum ni vill uppnå har vi alltid en idealisk lösning i passande storlek.

Alla hyresenheter från Advanced Vacuum är fullt genomgångna och därför "i nyskick" och lättillgängliga.


Erbjudande i detalj

Du kommer att få en skriftlig offert. Baserat på dina specifikationer kan vi erbjuda leverans inkluderande installation och driftsättningpå plats.

När ni har gjort er beställning kommer vi att leverera på överenskommet datum eller, på begäran, inom 24 timmar till hela landet (i mån av tillgång av önskad modell).

Underrätta oss om du inte längre behöver hyresenheten. Vi hämtar den (inklusive demontering om så behövs) eller så kan ni skicka tillbaka den till oss.

Hyrpriset beräknas utifrån hyrtidens längd, antal enheter, vilka tjänster som utnyttjas (t ex inklusive installation och driftsättning) och, om så behövs, underhåll efter återlämnandet.

 

 

 

 

Vill ni veta mer är ni välkommen att höra av er till oss.

Mikael Axelsson               Mikael Kvist

070-2504999                     070-2735090

Uppsala                                 Lomma