Originalreservdelar

För vakuumpumpar och system.


Behöver du reservdelar snabbt, tillförlitligt och av bästa kvalitet?

Vi erbjuder ett brett utbud av originalreservdelar till vakuumpumpar och system. Vi vet att använda rätt delar till sin pump kommer öka tillförlitlighet och produktivitet. Likaså intervallen mellan eran service.  

Vi erbjuder kompletta servicekit som inkluderar allt som behövs för att göra en översyn till komplett rekonditionering. Vi levererar även individuella delar som lager, oljefilter, smörjmedel och oljor. Genom Precision-Plus som är ägt av Edwards kan vi leverera kit till samtliga fabrikat som Busch, Leybold, Pfeiffer, Vacubrand, Varian och Agilent för att nämna några. Med mer än 100 000 olika artiklar i lager kan vi tillgodose de flestas behov vilket fabrikat de än använder.

Genom att utgå från din förfrågan hjälper vårt tekniskateam till att hitta rätt servicekit, filter, olja till just er vakuumpump eller system.

Att använda Edwards originaldelar försäkrar er om att er Edwards pump kommer hålla längre mellan serviceintervall och att ni kan fokusera på annat i organisationen.

Erbjudandet i detalj

Vi hjälper dig att välja rätt kit eller reservdel. Under telefonsamtal med en av våra rådgivare eller efter en skriftlig förfrågan upprättar vi en offert. Offerten kommer också att innehålla ett fast leveransdatum. När du lagt din beställning får du en orderbekräftelse.

Fördelarna i korthet

  • Originalreservdelar.
  • Ingen risk att garantin ska bli ogiltig.
  • Omfattande lokala lager.
  • Tillgänglighet inom 24 timmar om så behövs.
  • Längre livslängd tack vare originalreservdelar.
  • Edwards med 100 års erfarenhet inom tillverkning av vakuumpumpar vet betydelsen av att använda rätt reservdelar för att förlänga livstiden på sin Edwards produkt.

 

Vill ni veta mer är ni välkommen att höra av er till oss.

Mikael Axelsson               Mikael Kvist

070-2504999                     070-2735090

Uppsala                                 Lomma